USC futbolunun bahar kampından çıkarımlar: 'Daha fazlasına açım'

plantifulsoul

New member
USC'nin yeni görünüşlü savunması ilk testinde başarılı oldu, ancak beş maçlık bir bahar maçı zaferi bile savunma tarafı Jamil Muhammad'i tatmin etmeye yetmiyor.

Cumartesi günü Truva atları 15 antrenmanlık bahar sezonunu tamamlarken kırmızı gömlekli son sınıf öğrencisi, “Sanki bugün yeterince iyi değilmiş gibi” dedi, “çünkü açız. Daha fazlasına açız.”

Bahar uygulamaları sonbahar sonuçları açısından pek fazla garanti vermez. Her takım seansları güneşten sırılsıklam bir iyimserlikle sonlandırıyor. Antrenör Lincoln Riley Cumartesi günü “bu takımın havasından” duyduğu heyecanı vurguladı, ancak USC'nin ilk Big Ten sezonunun gerçekliğiyle yüzleştiği dört ay içinde iyi enerji yeterli olmayacak. Truva atlarının hala her pozisyonda kanıtlamaları gereken şeyler var.

USC'nin bahar uygulamalarından ana çıkarımlar şunlardır:

USC'nin ikincil takımı bahar maçını kazandı


Takımın en istikrarlı pozisyon grubu olabilir.

Miller Moss farkı kendisi de hissedebiliyordu. Fırlatma şeritleri daha sıkıydı. Görmeye alışık olduğu pencereler artık açık değildi. USC'nin ikinci sezonunda da son iki sinir bozucu sezonuna tamamen yabancı gelen bir hava vardı.

Geçtiğimiz yıl, USC'nin pas savunması, izin verilen yarda açısından ilk 100'ün dışında yer aldı ve sahadaki büyük oyunlardan düzenli olarak mağdur oldu. Ancak yeni bir savunma koordinatörü, yeni bir savunma arkası antrenörü ve yeni bir plan ve ayrıca sahanın biraz daha uzatılması, bir zamanlar USC'nin en düşük performans gösteren pozisyon grubunu tersine çevirmiş gibi görünüyor.

En azından Cumartesi günü durum böyle görünüyordu; USC'nin korner oyuncuları dört pas attı; bu, doğru şemayla eşleştirildiğinde boyut ve uzunlukta ne kadar fark yaratılabileceğinin bir kanıtıydı.

Bir touchdown için müdahaleye karşılık veren korner oyuncusu Prophet Brown, “Bu tamamen farklı” dedi. “Oyuncuların gerçekten destek olduklarını, öne çıktıklarını ve birbirleri için oynadıklarını hissediyorum ve şimdi biz de bu oyunları oynayacak konuma getiriliyoruz.”

Marcelles Williams yapım aşamasında bir yıldıza benziyor


Bu kadar derin bir ortaokul birinci sınıf öğrencisi Marcelles Williams bile büyük bir rol üstlenmenin bir yolunu buluyor. Eski dört yıldızlı aday, bahar kampının öne çıkan birinci sınıf öğrencilerinden biriydi; hem hücum hem de savunma takım arkadaşlarından övgüler alıyor ve onun tutarlılığını, olgunluğunu ve ağabeyi eski USC güvenliği Max Williams ile yıllarca antrenman yaparak geliştirdiği ileri tekniğini övüyordu.

Moss bu ay Williams'ın son kardeşi hakkında “O hâlâ lise son sınıf öğrencisi ama şu anda kesinlikle takımımızdaki en iyi adamlarla köşe oynayabilir.” dedi.

Eski St. John Bosco'nun öne çıkan oyuncusu, Cumartesi günkü bahar maçında Moss'un pasını keserek ve alıcı Ja'Kobi Lane'e yönelik topu kapmak için sıçrayarak cesaretini kanıtladı. Williams, Cumartesi günü Mississippi Eyalet transferi DeCarlos Nicholson ve Jacobe Covington'un kornerden başlamasıyla çoğunlukla 2 numaralı savunmada çalıştı. Nicholson, Williams'ın Moss'a karşı oynamasından bir oyun önce yedek oyun kurucu Jayden Maiava'nın pasını aldığında her ikisi de paket servislere dahil oldu ve Covington, Brown'ın 100 yarda müdahale dönüşüne yol açan pası kırdı.

Hücum hattı hâlâ yerleşmekten uzak



Oyun kurucu Miller Moss, bahar maçında yeniden oluşturulan hücum hattının arkasına cepten atış yapıyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)



Truva atları üst hücum hattından memnun olsalar da – merkezde Jonah Monheim, sol ve sağ savunmada Emmanuel Pregnon ve Alani Noa, solda Elijah Paige ve sağda Mason Murphy – konu şut olduğunda nefeslerini tutuyorlar. derinlik. Mücadele, özellikle 1,80 boyundaki kırmızı gömlekli birinci sınıf öğrencisi Tobias Raymond'un Murphy veya Paige'in ardından bir sonraki seçenek olduğu bir endişe kaynağı. Hücum hattı koçu Josh Henson, USC koçları onu işe almaya başladığında Raymond'un 255 pound olduğunu, 314 pounda çıktığını ve hala fazla kilolara alışmaya çalıştığını söyledi.

Henson geçen ay “Ayakları biraz yavaşladı” dedi. “O yetişecek. Tekrar yetişiyor ve sorunu çözmeye çalışıyor.”

USC, grubu desteklemek için portaldan hücum yan hakem transferini hedefleyebilir. Truva atları aynı zamanda Gino Quinones'in geçen Eylül ayında yaşadığı bacak yaralanmasından sonra da guard olarak geri getirilmesini bekliyor.

USC'nin savunma iç kısmında daha fazla derinliğe ihtiyacı var


Kobe Pepe, önceki dört sezon boyunca USC adına yalnızca birkaç maçta forma giymişti. Ancak cumartesi günü Bear Alexander'ın sakatlığı nedeniyle oyundan uzak durmasıyla birlikte Pepe birdenbire USC'nin savunma hattının ortasındaki adam haline geldi.

Bu noktaya yükselişi, USC'nin savunması için yaklaşan bir sorunun işaretiydi; bu sorunun bu baharda transfer portalında çözülmesi en uygunu olacaktır. Isaiah Raikes'in bu baharda portala yeniden girmek için kefaletle ödediği 330 kiloluk transferin ardından, zaten zayıf olan iç mekan gelecek sezona doğru yıpranmış görünüyor.

Alexander, USC'ye çizginin ortasında atletik bir dehşet yaşatıyor, ancak onun ötesinde, ön tarafta kanıtlanmış yetenek konusunda pek bir şey yok. Redshirt son sınıf öğrencisi Nate Clifton ve ikinci sınıf öğrencisi Elijah Hughes'tan bu baharda öne çıkanlar olarak bahsedildi, ancak ikisinin de burun mücadelesi noktasını yönetecek güce ihtiyacı yok. USC transfer pazarına yönelirken ortadaki Alexander'la eşleşecek kanıtlanmış bir varlık eklemek akıllıca olacaktır.

Tecrübesizliği bir yana, USC alıcı konusunda gayet iyi olabilir


  Jaden Richardson mesafe için koşuyor.


USC geniş alıcısı Jaden Richardson bahar maçında mesafe için koşuyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)



USC'nin alıcı konusunda fazla tecrübesi olmayacak. Muhtemelen çok fazla derinliğe sahip olmayacak. Mevcut yedi bursluluktan beşi gelecek sezon ikinci sınıfta veya daha genç olarak açılacak, biri hiçbir zaman Division III'ün üzerinde oynamadı (Jaden Richardson) ve diğeri (Kyron Hudson) bir yıl önce yalnızca 17 pas yakaladı.

Ancak deneyim ya da derinlik açısından eksiklerini, üst düzey yeteneklerle telafi etmekten daha fazlasını yapabilir.

Lane, Zachariah Branch, Duce Robinson ve Makai Lemon'da Truva atlarının, önümüzdeki sezon ve bir sonraki sezonda daha da iyi olacak, fazlasıyla yetenekli bir ikinci sınıf dörtlüsü var. Lemon'un takım liderliğindeki altı resepsiyonundan Lane'in tek elle başarılı bir şekilde sarsılmasına kadar dördü de Cumartesi günü kendi anlarını yaşadı.

Wideouts antrenörü Dennis Simmons baharın başlarında transfer portalından bir veya iki alıcı daha eklemek istediğini açıkça belirtti. Bu beklenen bir şey. Ancak USC'nin mevcut genç çekirdek kadrosu mevcut yükseliş eğilimini sürdürürse, etrafta dolaşmak için yeterli sayıda geçiş olmayabilir.

Woody Marks koşu salonunun önünde


Oyun deneyimi ve liderlik kalitesiyle Mississippi Eyalet transferi Woody Marks, geri koşan başlangıç oyuncusu olarak ortaya çıktı. Travis Dye ve MarShawn Lloyd'un ardından uzun yıllar sonra USC'de görev alacak üçüncü transfer olacak. Her ne kadar Marks şu anda ikinci sınıftaki rakipleri Quinten Joyner ve A'Marion Peterson'ın önünde olsa da Riley, birinci sınıf öğrencisi Bryan Jackson da dahil olmak üzere alt sınıflardan katkıda bulunmalarını bekliyor.

Riley, “Şurası güzel bir oda,” dedi. “Dört oyuncuyla da oynayabileceğimizi düşünüyoruz ama şu anda böyle hissettik mi bilmiyorum.”

Joyner bahar maçında bir hamle yaptı ve onu 16 yarda fırlattı. Her ikisi de sırasıyla 228 ve 200 pound ağırlığındaki 1,80'lik koşucular Peterson ve Jackson, Riley'nin tüm pozisyonlarda vurguladığı boyut ve fizikselliği ekliyor.


A'Marion Peterson gol attı.


USC geri koşuyor A'Marion Peterson, Cumartesi günü Truva atlarının bahar maçında defans oyuncusu Elijah Newby'ye gol attı.

(Allen J. Schaben / Haberler)


Kicker soruları


Denis Lynch, eksantrik tarzı nedeniyle USC'nin kült kahramanıdır, ancak genç şutör başlangıç pozisyonuna pamuk ipliğine bağlı.

Geçen yıl burs alan eski futbolcu, kariyeri boyunca şut denemelerinde 36 üzerinden 25'ini elde etti; buna geçen yıl 14 denemede yapılan 10 vuruş da dahil. Orta mesafe vuruşlarındaki tutarsızlığı (30 ila 39 yard arasındaki denemelerde 17 üzerinden dokuzu) rekabetin kapısını açıyor.

Riley geçen ay başlama vuruşlarının ve saha hedeflerinin “daha iyi performans göstermemiz gerektiğini bildiğimiz bir alan” olduğunu söyledi. Truva atlarında Lynch'in yanı sıra, Holiday Bowl'daki başlama vuruşları da dahil olmak üzere geçen yıl iki maçta oynayan kırmızı gömlekli birinci sınıf öğrencisi Tyler Robles var. Bahar maçında her vuruşu yapan kişi ekstra puan girişiminde bulundu.